03 November 2010

Valot päälle, Lohja

Ja taas tapahtuu. Jatketaanpa rakkaalla kansanhäpeällä josta jo kirjoitin aiemmin. Ylläoleva logo on heitetty Lohjan kunnanvaltuustossa roskikseen. Kenkää puristi logon rasistinen yliampuvuus ja ilmiselvä syrjintä. Aivan oikein. "'Ei sillä voi jatkaa', kommentoi kaupunginjohtaja Länsi-Uusimaa-lehdessä."

Suomalaisuudella kun ei voida esittäytyä enää missään. Pitää ottaa kaikki huomioon. Kansainvälistyminen suomalaisille on ilmiselvästi maamme mollaaminen ja unohtaminen sekä tottakai vaatimattomuus maatamme kohtaan. Sitten ihmetellään miksi kukaan ei tänne tule. Paitsi Japanilaiset.

Olisiko tämä valkoinen talo siellä sinisten ja vihreiden ympäröitynä aiheuttanut väitteet? Valkoisella suurella pahalla betonilähiötalolla kun on ylivalta pienten värillisten nuolitalojen joukossa.

Harmi veronmaksajille. Onhan tämä kuitenkin heidän varoillaan maksettua huvia. Voi logosuunnittelija parkaa, hän ei enää koskaan saa töitä mistään, koska hän on tehnyt rasistisen mielenilmauksen. Ihan virallisella tasolla.

Parahin Lohja. Onko teillä valtuustossa nyt varmasti kaikki valot päällä?

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home